Gardenya Bakery

Gardenya Bakery

  • Pastane & Fırın
  • +90 538 895 6141
  • Firuze Çiçeği Sk No: 1AJ - 33 Avcılar İstanbul

Tatlılar

Brownie

Brownie

Dilim olarak servis edilir.

Brownie

Dilim olarak servis edilir.
Gardenya Çilek Pasta (Kupta)

Gardenya Çilek Pasta (Kupta)

Çilek, çikolata sosu, özel pastacı kreması

Gardenya Çilek Pasta (Kupta)

Çilek, çikolata sosu, özel pastacı kreması
Gardenya Lotus Pasta (Kupta)

Gardenya Lotus Pasta (Kupta)

Lotus kreması, lotus bisküvi kırıntıları, özel pastacı kremasıyla buluşan enfes lezzet

Gardenya Lotus Pasta (Kupta)

Lotus kreması, lotus bisküvi kırıntıları, özel pastacı kremasıyla buluşan enfes lezzet
Gardenya Muzlu Pasta (Kupta)

Gardenya Muzlu Pasta (Kupta)

Muz, çikolata sosu, özel pastacı kreması

Gardenya Muzlu Pasta (Kupta)

Muz, çikolata sosu, özel pastacı kreması
Gardenya Choux

Gardenya Choux

Adet olarak servis edilir.

Gardenya Choux

Adet olarak servis edilir.

Kiloluk Tatlılar

Profiterol (1 kg.)

Profiterol (1 kg.)

1 kg. olarak servis edilir.

Profiterol (1 kg.)

1 kg. olarak servis edilir.
Profiterol (500 gr.)

Profiterol (500 gr.)

500 gr. olarak servis edilir.

Profiterol (500 gr.)

500 gr. olarak servis edilir.

QRDOS.TR

Gardenya Bakery

+90 538 895 6141

Avcılar  ·  İstanbul

Düzenleme önerin   ·   Bu işletmenin sahibi misiniz?

QRDOS, TÜRKİYE’nin dört bir yanındaki restoranların menülerini dijitalleştirerek herkesin kolayca erişebilmesini sağlar.
Amacımız, her işletmeye ücretsiz, hızlı ve sade bir QR MENÜ sunmak; müşterilere ise menülere zahmetsizce ulaşma deneyimi yaşatmaktır.
QRDOS, gizli ücretler, reklamlar veya dikkat dağıtan içerikler olmadan sade bir hizmet sunar. Her sayfa sadece işletmeye ait bilgileri barındırır.
Bu platform, dijital menüleri herkesin erişebileceği hale getirmek ve restoranların dijitalleşmesini kolaylaştırmak için geliştirilmiştir.


Bu sayfayı görüntüleyerek Kullanım Koşulları, Cookie Politikası, Gizlilik Politikası ve İçerik Koşullarını kabul etmiş oluyorsunuz. Tüm ticari markalar ilgili sahiplerin mülkiyetidir.