Bazlama Doy

Bazlama Doy

  • Tost & Sandviç
  • Dr. Fazıl Gökçeören Sk. aslanoğlu apt no 2 a kadıköy Kadıköy İstanbul

Tostlar

Sucuklu Kaşarlı Salçalı Bazlama Tost

Sucuklu Kaşarlı Salçalı Bazlama Tost

150 gr. bazlama ekmeği, sucuk, kaşar peyniri, bazlama

Sucuklu Kaşarlı Salçalı Bazlama Tost

150 gr. bazlama ekmeği, sucuk, kaşar peyniri, bazlama
Kavurmalı Zeytinli Kaşarlı Bazlama Tost

Kavurmalı Zeytinli Kaşarlı Bazlama Tost

150 gr. bazlama ekmeği, kavurma, zeytin, kaşar peyniri

Kavurmalı Zeytinli Kaşarlı Bazlama Tost

150 gr. bazlama ekmeği, kavurma, zeytin, kaşar peyniri
Domatesli Zeytinli Kaşarlı Bazlama Tost

Domatesli Zeytinli Kaşarlı Bazlama Tost

150 gr. bazlama ekmeği, domates, zeytin, kaşar peyniri

Domatesli Zeytinli Kaşarlı Bazlama Tost

150 gr. bazlama ekmeği, domates, zeytin, kaşar peyniri
Domatesli Yeşil Bibeli Kaşarlı Bazlama Tost

Domatesli Yeşil Bibeli Kaşarlı Bazlama Tost

150 gr. bazlama ekmeği, domates, yeşil biber, kaşar peyniri

Domatesli Yeşil Bibeli Kaşarlı Bazlama Tost

150 gr. bazlama ekmeği, domates, yeşil biber, kaşar peyniri
Kavurmalı Kaşarlı Cheddarlı Bazlama Tost

Kavurmalı Kaşarlı Cheddarlı Bazlama Tost

150 gr. bazlama ekmeği, kavurma, kaşar peyniri, cheddar peyniri

Kavurmalı Kaşarlı Cheddarlı Bazlama Tost

150 gr. bazlama ekmeği, kavurma, kaşar peyniri, cheddar peyniri
Kaşarlı Tost

Kaşarlı Tost

150 gr. bazlama ekmeği, kaşar peyniri

Kaşarlı Tost

150 gr. bazlama ekmeği, kaşar peyniri

QRDOS.TR

Bazlama Doy

Kadıköy  ·  İstanbul

Düzenleme önerin   ·   Bu işletmenin sahibi misiniz?

QRDOS, TÜRKİYE’nin dört bir yanındaki restoranların menülerini dijitalleştirerek herkesin kolayca erişebilmesini sağlar ve her işletmeye hızlı ve sade bir QR MENÜ sunmaktadır.
Bu platform, dijital menüleri herkesin erişebileceği hale getirmek ve restoranların dijitalleşmesini kolaylaştırmak için geliştirilmiştir.


Bu sayfayı görüntüleyerek Kullanım Koşulları, Cookie Politikası, Gizlilik Politikası ve İçerik Koşullarını kabul etmiş oluyorsunuz. Tüm ticari markalar ilgili sahiplerin mülkiyetidir.